Μεγέθη

Για να επιλέξετε το κατάλληλο για σας μέγεθος του ενδύματος από γνήσιο δέρμα παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες μας. Εκατοντάδες είναι τα εμπορικά σήματα διαθέσιμα στην domain.com και καθορίζουν τα μεγέθη τους με διαφορετικό τρόπο. Ως εκ τούτου, για να είναι τα ενδύματα σωστά στο μέγεθος, έχουμε ορίσει δικά μας μεγέθη, τα οποία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα. Χωριστά για κάθε ρούχο έχουμε μετρήσει συγκεκριμένες διαστάσεις: στήθος, μέση, περιφέρεια, μήκος κτλ. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε το ακριβές μέγεθος είναι να γνωρίζετε ακριβώς τις δικές σας διαστάσεις και να συγκρίνετε με το επιθυμητό ένδυμα.

 Δείτε το βίντεο μας πώς να μετρήσετε τις  διαστάσεις σας.

Η συμβουλή μας για το μέγεθος του πανωφοριού όπως δερμάτινο μπουφάν, σακάκι ή παλτό είναι να μετρηθεί το στήθος σας. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε δερμάτινο μπουφάν, σακάκι ή παλτό που στο στήθος έχει περίπου 8 εκ. περισσότερα από σας.

Το μέγεθος των ρούχων για το κάτω μέρος του σώματος, όπως δερμάτινες φούστες και παντελόνια καθορίζεται από τη μέση. Σας συμβουλεύουμε να αναζητήσετε ενδύματα των οποίων η μέση είναι περίπου 4-6 εκατοστά πιο φαρδιά από τη δικιά σας.

Μια καλή ιδέα είναι να μετρήσετε δικό σας ρούχο που σας είναι ακριβώς και να συγκρίνετε το μέγεθος στην περιγραφή του ενδύματος.

Σημαντικό

Οι διαστάσεις που είναι στην περιγραφή για κάθε ένδυμα είναι διαστάσεις που έχουμε μετρήσει για κάθε ρούχο ξεχωριστά.

Οι διαστάσεις στον πίνακα παρακάτω είναι σχετικές διαστάσεις του σώματος.

Σας εύχομαστε ευχάριστες αγορές